Za hitrejšo uporabo naše trgovine uporabljamo piškotke. Več o tem na naši strani Politika uporabe piškotkov.

Sprejmi
 
 

privacy733

Politika zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov

Za VELUX (v nadaljevanju "družba") sta varovanje in zaupnost vaših osebnih podatkov velikega pomena. Da bi izpolnili pogodbene obveznosti družbe, vas bomo na naši spletni strani (v nadaljevanju "spletna stran") zaprosili za osebne podatke, kot so ime, naslov, telefonska številka in naslov elektronske pošte. Ti podatki so potrebni za vašo identifikacijo in za sporočila v zvezi s sklepanjem te pogodbe. Podatke vodimo in obdelujemo samo za zgoraj navedeni namen, razen v primeru, če ste dali svoje izrecno soglasje k alternativni uporabi podatkov.

Družba vodi in obdeluje vaše osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji.

Družba šteje vaše osebne podatke za zaupne. Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili nobeni drugi tretji stranki, razen če nam ne daste svojega izrecnega soglasja k takemu razkritju.

Piškotke uporabljamo samo zato, da bi vam olajšali uporabo spletne strani in da bi vas lahko ob kasnejših obiskih prepoznali kot registriranega uporabnika; drugače piškotkov ne uporabljamo za pridobivanje informacij o vas.

Če imate še kakršna koli druga vprašanja v zvezi z našo politiko varstva osebnih podatkov, vas prosimo, da se obrnete na nas: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 

payment-icon-visaPlačilo s kartico MASTERCARDPlačilo po povzetju      Follow us on YouTubeFollow us on Facebook

signature dk

 
Zapri x nalagam . , 0 Dodajam v košarico Posodabljam košarico imp 2