VELUX ACTIVE w. NETATMO

Aplikacija VELUX s senzorjem

Rešitev za pametni dom, zasnovana za samodejno prilagajanje količine dnevne svetlobe in svežega zraka v vašem domu. Senzor notranje klime meri temperaturo, vlažnost in kakovost zraka (ravni CO2) v prostoru ter odpira ali zapira okna, notranja ali zunanja senčila, da zagotovi optimalno notranjo klimo.

Ustvarite lahko prilagojene avtomatizirane nastavitve, natančnost senzorja pa se postopoma izboljšuje, ko se nauči razumeti notranjo klimo vašega doma.

VELUX ACTIVE w. NETATMO

Paket VELUX ACTIVE (KIX 300)

Osnovni paket VELUX ACTIVE za pametni dom. VELUX ACTIVE se lahko poveže z vsemi okni, roletami in senčili in združuje prednosti inteligentnega senzorskega upravljanja s priročnostjo aplikacije. Z rednim zračenjem in senčili zagotavlja bolj zdrav dom. Dodate lahko več senzorjev in stikal za odhod.

Združljivo z:

• VELUX električno ali solarno gnana strešna okna, senčila in rolete z io-homecontrol® (proizvedena po letu 2007)

• VELUX klasična strešna okna GGU/GGL proizvedena po letu 2000 (potrebujete Komplet za solarno upravljanje

  • Avtomatsko prezračevanje z uporabo senzorjev. Senzorji stalno nadzirajo temperaturo, vlago in količino CO2, ter ustrezno odpirajo in zapirajo strešna okna in senčila za bolj kakovosten notranji zrak.
  • Preprosta namestitev. Sistem VELUX ACTIVE lahko namestite sami - brez strokovne pomoči.
  • Z brezplačno aplikacijo in pametnim telefonom lahko upravljate daljinska strešna okna ter notranja in zunanja senčila od kjerkoli ste.

242,78 €

Dodaten senzor VELUX ACTIVE (KLA 300)

Priporočamo, da v vsak prostor, kjer imate strešna okna postavite en senzor VELUX ACTIVE. Meri temperaturo, vlago in količino CO2 v prostoru in upravlja s strešnimi okni. Deluje samo, če že imate sistem VELUX ACTIVE.

  • Preprosta namestitev. Sistem VELUX ACTIVE lahko namestite sami - brez strokovne pomoči.
  • Dodaten senzor VELUX ACTIVE za nadzor kvalitete notranjega zraka v vsakem prostoru.

108,58 €

Dodatno stikalo za odhod VELUX ACTIVE (KLN 300)

Če imate več izhodov iz objekta, priporočamo, da pri vsakem dodate stikalo za odhod. Deluje samo, če že imate sistem VELUX ACTIVE. Stikalo za odhod zapre vsa strešna okna, ki so v sistemu VELUX ACTIVE in naprej prezračuje samo preko prezračevalne lopute za večjo varnost.

  • Dodatno stikalo za odhod VELUX ACTIVE, če imate več kot en izhod iz vašega doma.
  • Ob odhodu od doma tapnite na stikal, tako sistem VELUX ACTIVE zapre vsa strešna okna in prezračuje samo preko prezračevalne lopute za večjo varnost.
  • Preprosta namestitev. Povežite novo stikalo za odhod z vašim VELUX ACTIVE sistemom in ga namestite k izhodu.

54,90 €