Potrebujete pomoč?

Zahvaljujemo se vam za izkazan interes za izdelke VELUX. Za dodatno pomoč poglejte na pogosta vprašanja ali nas kontaktirajte preko spodnjih povezav.

Dostava 

Izdelki, naročeni prek te spletne prodajalne, bodo poslani preko Pošte Slovenije na naslov, ki ste ga navedli. Naslov mora biti na območju Slovenije. Dostava bo potekala v skladu s pogoji Pošte Slovenija.

Izdelke iz zaloge (standardne barve in dimenzije) boste prejeli v 4 delovnih dneh. Za senčila, ki niso na zalogi, je dobavni rok 12 oziroma 20 delovnih dni (odvisno od senčila).

Vse izdelke lahko plačate s kartico, standardne barve in dimenzije, ki so na zalogi pa tudi po povzetju. 

Kam dostavljamo?


Naročila, oddana na tem spletnem mestu, dostavljamo samo na naslove v državi Slovenija. Če želite, da vam izdelke pošljemo v drugo državo, obiščite eno od naših drugih trgovin. Seznam trgovin VELUX si oglejte na naslovu www.velux.si. Veljajo lahko posebna določila in pogoji.

 

Dostava vseh naročil preko te spletne trgovine je brezplačna.

Status vašega naročila

Po prejetem naročilu vam bomo na vpisan e-mail naslov poslali potrditev naročila. Ko bo naročilo obdelano pa prejmete e-mail s točnimi podatki o datumu dostave. Če niste prejeli vašega naročila v dogovorjenem času, vas prosimo, da nas kontaktirate.