Za hitrejšo uporabo naše trgovine uporabljamo piškotke. Več o tem na naši strani Politika uporabe piškotkov.

Sprejmi
 
 

lorry733new

Dostava

Izdelki, naročeni prek te spletne prodajalne, bodo poslani preko Pošte Slovenije na naslov, ki ste ga navedli. Naslov mora biti na območju Slovenije. Dostava bo potekala v skladu s pogoji Pošte Slovenija.

Izdelke iz zaloge (standardne barve in dimenzije) boste prejeli v 4 delovnih dneh. Za senčila, ki niso na zalogi, je dobavni rok 12 oziroma 20 delovnih dni (odvisno od senčila).

Vse izdelke lahko plačate s kartico, standardne barve in dimenzije, ki so na zalogi pa tudi po povzetju. Pri plačilu po povzetju si Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva. 

 

Kam dostavljamo?

Naročila, oddana na tem spletnem mestu, dostavljamo samo na naslove v državi Slovenija. Če želite, da vam izdelke pošljemo v drugo državo, obiščite eno od naših drugih trgovin. Seznam trgovin VELUX si oglejte na naslovu www.veluxtrgovina.si. Veljajo lahko posebna določila in pogoji

Od 20.8.2017 naprej je dostava vseh naročil preko spletne trgovine brezplačna.

Status vašega naročila

Po prejetem naročilu vam bomo na vpisan e-mail naslov poslali potrditev naročila. Ko bo naročilo obdelano pa prejmete e-mail s točnimi podatki o datumu dostave. Če niste prejeli vašega naročila v dogovorjenem času, vas prosimo, da nas kontaktirate. 

 
 

payment-icon-visaPlačilo s kartico MASTERCARDPlačilo po povzetju      Follow us on YouTubeFollow us on Facebook

signature dk

 
Zapri x nalagam . , 0 Dodajam v košarico Posodabljam košarico imp 2