Potrebujete pomoč?

Zahvaljujemo se vam za izkazan interes za izdelke VELUX. Za dodatno pomoč poglejte na pogosta vprašanja ali nas kontaktirajte preko spodnjih povezav.

VELUX kvaliteta

VELUX unikaten design

Oblika senčila je prav tako pomembna kot njegova funkcionalnost. Tanka vodila na naših senčilih in velik izbor barv ter vzorcev omogočijo odlično prileganje strešnemu oknu in prostoru.

Tanka vodila

Pravilno vgrajena tanka vodila imajo prilegajoče se zaključke. Za pravilno vgradnjo poskrbi edinstven patent, ki poenostavi vgradnjo tudi za domače mojstre. 

Izjemno tanka stranska in zgornja vodila so diskretna, ko senčila ne potrebujete in ne ovirajo svetlobe ali razgleda. 

Enostavno upravljanje

Vsa VELUX senčila imajo za upravljanje prečko, ki omogoča enostavno upravljanje z roko ali palico v kateremkoli naklonu. Celotno senčilo se odpre enakomerno in enostavno. 

Trajnost

Trudimo se, da ohranjamo najboljšo kvaliteto senčil. Vsa senčila so testirana pod najtežjimi pogoji, da prenesejo različne dejavnike. V testnem centru jih izpostavljajo udarcem, vročini, mrazu. Le tako lahko zadovoljimo uporabnike po svem svetu in nudimo zadovoljivo garancijo.

Certifikat OEKO-TEX ®

Notranja senčila VELUX so varna za otroke, saj so brez vrvic, kar zagotavlja varnost v vašem domu. Prav tako imajo vsa naša notranja senčila certifikata OEKO-TEX® Standard 100 in STeP. Zato jamčimo, da nimajo škodljivih snovi in so proizvedena v skladu s postopki, ki so okolju prijazni.

Kontakt

Telefon: 01 724 68 68
Email: velux@velux.si