VELUX App Control

Aplikacija VELUX brez senzorja

Vse svoje izdelke VELUX na električni in solarni pogon upravljajte prek svojega mobilnega telefona. Z eno potezo odprite in zaprite strešna okna, notranja in zunanja senčila ali združite svoje izdelke VELUX z električnim in solarnim napajanjem za upravljanje v skupinah. 

Svoje izdelke lahko hitro preverite in jih upravljate – tudi ko ste zdoma. Nikoli več vas ne bo skrbelo, ali ste pozabili zapreti strešno okno.

VELUX App Control

VELUX App Control (KIG 300)

Vzpostavite popoln nadzor svojega doma s prehodom VELUX App Control. Strešna okna, notranja senčila in zunanja senčila lahko kadar koli in kjer koli odprete ali zaprete prek pametnega telefona ali glasovnega upravljanja.

Prehod VELUX App Control delite s celotnim gospodinjstvom in imejte vsa strešna okna na dosegu – tako doma kot tudi na poti.

Prehod VELUX App Control vam zagotavlja mir, saj omogoča, da strešna okna preverite in zaprete od povsod – tudi po odhodu od doma.

  • Upravljanje s pametnim telefonom
  • Glasovno upravljanje
  • Varnost v vsakem trenutku

120,78 €

Dom na dosegu rok

S prehodom VELUX App Control lahko upravljate vsa strešna okna, notranja senčila in zunanja senčila na zahtevo. Z dotikom telefona ali glasovnimi ukazi lahko nadzorujete količino dnevne svetlobe in svežega zraka v vašem domu. 

Povejte, kaj želite

Glasovno upravljanje in integracija pametnih zvočnikov sta standardno vključena v prehod VELUX App Control in omogočata preprosto zapiranje notranjih senčil ali odpiranje strešnih oken z glasovnim ukazom. Deluje s sistemoma Apple Homekit in Hey Google.

Namestite, povežite in uživajte

Vsakdo lahko v trenutku začne uporabljati VELUX App Control.

Takole gre:

  1. Kupite VELUX App Control (prehod poveže vaše izdelke s pametnim telefonom prek omrežja Wi-Fi).
  2. Prenesite aplikacijo VELUX App.
  3. Sledite navodilom za namestitev v aplikaciji.
  4. Upravljajte svoj dom.

VELUX App Control lahko kadarkoli nadgradite

VELUX App Control lahko kadarkoli nadgradite na našo rešitev za notranjo klimo VELUX ACTIVE with NETATMO, ki samodejno poskrbi, da je dom vedno svež in zdrav. Nadgradnja je preprosta in zahteva zgolj senzor notranje klime VELUX ACTIVE.

Kaj je najprimernejše za vaš dom?

VELUX App Control ponuja preprosto in pametno upravljanje vseh vaših izdelkov kar prek telefona, VELUX ACTIVE with NETATMO pa dodaja vrsto funkcij za samodejno upravljanje notranje klime, ki poskrbijo, da je dom vedno svež in zdrav..

 Funkcije VELUX App Control VELUX ACTIVE with NETATMO
Upravljanje s pametnim telefonom     

Funkcija za upravljanje skupine izdelkov

 
Načrtovanje     
Glasovno upravljanje  Hey Google and Apple HomeKit  Hey Google and Apple HomeKit
Združljivost Hey Google and Apple Homekit, Somfy suncreening products  Hey Google and Apple Homekit, Somfy suncreening products 
Samodejna zaščita pred vročino     
Programska ura za prezračevanje     
Upravljanje notranje klime     
Prezračevanje z uporabo senzorjev     
Podatki pametnih senzorjev     
Vremenski podatki v živo     
Nadzorniki vremena