Rolete proti pregrevanju

Od 596,58 €

  Izračunaj ceno

 • Energijsko učinkovita rešitev
 • Popolna zatemnitev
 • Zmanjšanje hrupa
Od
596,58 €
Konfigurirajte izdelek

Zunanja senčila

Premagajte vročino z zunanjimi senčili VELUX. Naša zunanja senčila zagotavljajo vrhunsko toplotno zaščito, zatemnitev in zmanjšanje hrupa ter vam omogočajo popoln nadzor nad notranjim udobjem. V vročih dneh vzdržujte idealno temperaturo v prostoru, poleti pa si zagotovite udobno in varno spanje – vse to s pritiskom na gumb.

Ključne prednosti zunanjih senčil VELUX:

 • Blokirajo sončno svetlobo, preden pade na okno. Zmanjšujejo sončno toploto do 93 %.
 • Omogočajo odlično zatemnitev podnevi in ponoči.
 • Zagotavljajo visoko kakovost in dolgo življenjsko dobo. Preizkušena so v ekstremnih vremenskih razmerah za zagotavljanje optimalnega delovanja skozi vse leto.
 • Učinkovita izolacija ohranja toploto v hladnejših letnih časih – pozimi je izolacija izboljšana do 17 %.
 • Na voljo v različici z električnim in solarnim pogonom s stenskim stikalom, pripravljenim za uporabo.
 • Združljiva so z rešitvami VELUX za upravljanje pametnega doma (VELUX App Control in VELUX ACTIVE with NETATMO)
 • Zaščitijo okna in dom z robustnim zunanjim ščitom iz aluminija.
 • Zmanjšajo hrup zaradi dežja in toče.
 • 5-letna garancija.

Materiali in lastnosti

Zunanja senčila VELUX zagotavljajo absolutno najboljšo izolacijo, toplotno zaščito, zatemnitev in zmanjšanje hrupa. Poleg tega zagotavljajo dodatno raven zaščite pred vlomi.

Prevzemite nadzor nad notranjim udobjem skozi vse leto. Zunanja senčila VELUX poskrbijo, da je v vašem domu prijetno in hladno tudi v najbolj vročih dneh in nočeh. To je idealna izbira za tiste, ki potrebujejo optimalno celoletno zaščito, vključno s popolno zatemnitvijo in učinkovitim zmanjšanjem hrupa za odličen spanec ter odlično izolacijo v hladnejših letnih časih.

Zunanja senčila VELUX lahko preprosto namesti strokovnjak. Trpežna zunanja zaščita je zasnovana tako, da zdrži vse vremenske razmere in zagotavlja najboljšo zaščito na prostem. Enostavno jih lahko upravljate s stenskim stikalom, pripravljenim za uporabo, ali z aplikacijo VELUX App Control (kupite jo kot dodatek).

Integrirana zasnova

Naša zunanja senčila se popolnoma prilegajo vsem strešnim oknom VELUX, zato je namestitev preprosta in jo lahko opravi večina ljudi. Ne glede na strešno kritino so sestavni del vaše strehe. Izbirate lahko med električnim in solarnim pogonom, naša zunanja senčila pa preprosto kombinirate z vsemi notranjimi senčili VELUX.

Prednosti izdelka

 
Zaščita pred vročino
Zatemnitev
Zvočna izolativnost
Izolacija
Preprečite vlom

Solarni pogon
S stenskim stikalom, ki je pripravljeno za uporabo, lahko na daljavo upravljate zunanja senčila od koder koli v prostoru. Izberite zunanja senčila VELUX na solarni pogon za strešna okna VELUX z ročni upravljanjem ali na solarni pogon. Enostavna vgradnja brez napeljave.
Električno upravljanje
S stenskim stikalom, pripravljenim za uporabo, upravljate zunanja senčila od koder koli v prostoru. Izberite zunanja senčila VELUX z električnim upravljanjem za strešna okna VELUX z električnim upravljanjem.
Nakupujte zdaj

Preprosta namestitev iz notranjosti ali od zunaj

Zunanja senčila VELUX se popolnoma prilegajo strešnim oknom VELUX, zato je namestitev preprosta tako od znotraj kot tudi od zunaj.

Na videoposnetku si oglejte postopek vgradnje zunanjih senčil VELUX na solarni pogon ali na spodnjih povezavah prenesite navodila za montažo v obliki datoteke PDF za različne načine delovanja.

Za branje prenesenih priročnikov morate prenesti bralnik PDF.