VELUX Touch

Stikalo za več izdelkov

Z enim daljinskim upravljalnikom z zaslonom na dotik lahko upravljate več strešnih oken ter notranjih in zunanjih senčil VELUX na električni in solarni pogon.

VELUX Touch

VELUX Touch

VELUX Touch omogoča boljše in pogostejše prezračevanje. Novo večnamensko brezžično stikalo vam omogoča, da lahko z enim dotikom upravljate vsa strešna okna ter notranja in zunanja senčila VELUX na električni / solarni pogon.

Uporabite stikalo za združevanje vseh izdelkov in optimizacijo nadzora nad notranjo klimo v vašem domu. Zaradi intuitivne, preproste zasnove in upravljanja z zaslonom na dotik je VELUX Touch enostaven za uporabo za vse člane vaše družine.

Preprosto vzemite v roke daljinski upravljalnik, se dotaknite zaslona in uživajte v vseh prednostih vaših elektrificiranih / solarnih izdelkov VELUX.

 

  • Prijetna notranja klima na dosegu roke
  • Daljinsko upravljanje vseh vaših elektrificiranih / solarnih izdelkov VELUX
  • Intuitivna zasnova, ki vsakomur omogoča preprosto uporabo
  • Preprosta nastavitev
  • Wi-Fi povezava ni potrebna

128,10 €

Prijetna notranja klima na dosegu roke

Uporabite večnamensko brezžično stikalo VELUX Touch za upravljanje vseh svojih strešnih oken ter notranjih in zunanjih senčil VELUX na električni in solarni pogon . Združite svoje izdelke ter prevzemite popoln nadzor nad dnevno svetlobo in svežim zrakom v vašem domu.

Preprosta nastavitev, preprosta uporaba

Večnamensko brezžično stikalo VELUX Touch z dotikom zaslona omogoča daljinsko upravljanje vseh vaših električnih izdelkov VELUX. Upravljanje z zaslonom na dotik vam daje več svobode in omogoča lažji dostop do vaših priljubljenih funkcij. Zasnova je intuitivna in preprosta za uporabo. Stikalo preprosto vzemite v roke in se dotaknite zaslona. Naslonite se nazaj, uživajte. Preprosto, kajne?