Potrebujete pomoč?

Zahvaljujemo se vam za izkazan interes za izdelke VELUX. Za dodatno pomoč poglejte na pogosta vprašanja ali nas kontaktirajte preko spodnjih povezav.

Politika uporabe piškotkov

Politika uporabe piškotkov zajema www.veluxtrgovina.si, ki ponuja obiskovalcu možnost iskanja in nakupa VELUX senčil in pripomočkov po naši spletni strani. V nadaljevanju imenovano kot "spletna stran".

Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavljajo tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost usmerjenega oglaševanja. 

 

Kako spletna stran uporablja piškotke in katere informacije zbiramo

Na spletni strani uporabljamo več tipov piškotkov:

Sejni piškotki: Začasni ali sejni piškotki bodo odstranjeni iz računalnika, ko zaprete Internet Explorer. Spletna mesta jih uporabljajo za shranjevanje začasnih informacij, na primer elementov v nakupovalnem vozičku. Na naši spletni strani ti piškotki ne vsebujejo osebnih informacij in jih ne moremo uporabiti za vašo identifikacijo.
Trajni piškotki:
Trajni ali shranjeni piškotki ostanejo v računalniku, ko zaprete brskalnik. Spletna stran jih uporablja za shranjevanje informacij, na primer vpisno ime in geslo, tako da se ni treba vpisati vsakič, ko obiščete neko mesto. Dolžina ohranjanja piškotkov je odvisna od tipa piškotka. Na naši spletni strani uporabljamo trajne piškotke, ki omogočajo uvid v uporabo spletne strani, npr. kakšen procent kupcev dokonča nakup in koliko jih prej odide.

Za sledenje sodelujemo z različnimi poslovnimi partnerjemi:

 

Poslovnim partnerjem, vključno z Googlom, dovolimo uporabo piškotov za tržne namene in za prikazovanje oglasov, ki temeljijo na vaših predhodnih obiskih na naši spletni strani.

Kako onemogočiti ali odstraniti piškotke

Piškotke lahko onemogočite ali zbrišete s pomočjo nastavitev  v vašem brskalniku. Za več informacij lahko obiščete tudi spletno stran www.aboutcookies.org, ki vsebuje podrobna navodila  za različke brskalnike.

Z omejitvijo delovanja piškotkov lahko onemogočite določene funkcije te spletne strani, ki se vam ne bo prikazovala v celoti, lahko pa boste opravili nakup. 

Če želite videti vsebino piškotka, samo kliknite nanj, da se odpre. Videli boste kratek niz teksta in številk.

Če potrebujete več informacij vas prosimo, da se obrnete na nas.

VELUX Slovenija d.o.o. 
Ljubljanska 51a
1236 Trzin
Email: velux@velux.si
Telefon: 01 724 68 68