Poletno znižanje | 10% popust

Pohitite, poletno znižanje senčil VELUX je časovno omejeno – kupite danes in uživajte v brezskrbnem poletju! Ponudba velja od 20. junija do 11. julija 2024.

Filtriraj izdelke  ({{(model.NeedTags | filter : { mdl: true}).length + (model.RoomTags | filter : { mdl: true}).length}}) {{"Število: #".replace("#", (model.Products | filter : { show: true }).length) }}
Izberite prostor
Izberite prostor ({{(model.RoomTags | filter : { mdl: true}).length}})
glede na model
glede na model ({{(model.NeedTags | filter : { mdl: true}).length}})
{{f.TagName}} × {{f.TagName}} ×

{{"Število: #".replace("#", (model.Products | filter : { show: true }).length) }}

{{p.Title}}

  • {{t.TagName}}
Oglejte si modele in barve

Od {{p.ShowCampaignPrice && p.FormattedCampaignPrice ? p.FormattedCampaignPrice : p.FormattedPrice}}

Kupi zdaj

Ponudbe ni mogoče kombinirati z drugimi ponudbami. Ponudba velja za naslednja notranja in zunanja senčila ter komarnike VELUX: 

NOTRANJA SENČILA
–10 % na zatemnitvena senčila VELUX Siesta: DKL, DML, DSL
–10 % na klasična zatemnitvena senčila VELUX Siesta: DBL
–10 % na senčila VELUX Colour by You: DKL CBY, DSL CBY, DML CBY, DFD CBY, RFL CBY, RML CBY, RSL CBY
–10 % na otroško kolekcijo senčil VELUX
–10 % na senčila VELUX Siesta + plise: DFD
–10 % na notranja rolo senčila VELUX: RFL, RML, RSL, RHL
–10 % na žaluzije VELUX: PAL, PAU
–10 % na kolekcijo senčil VELUX Nature: DKY, RFY
–10 % na prosojna plise senčila VELUX: FHL, FML, FSL
–10 % na termo plise senčila VELUX: FHC, FMC, FSC
 
ZUNANJA SENČILA
–10 % na zunanja mrežasta senčila VELUX: MHL, MML, MSL, MSLS
–10 % na zunanje rolete VELUX SOFT: SSS, SSSS

KOMARNIKI
–10 % na komarnike VELUX: ZIL

Notranja in zunanja senčila ter komarniki VELUX so zasnovani za brezhibno prileganje strešnim oknom VELUX. Uporabite naš konfigurator za izbiro popolnega izdelka za vaše strešno okno VELUX. Poiščite model in velikost vašega strešnega okna (vidno na napisni ploščici na okenskem okvirju) ter si zagotovite popolno rešitev. 

Pohitite, poletno znižanje senčil VELUX je časovno omejeno – kupite danes in uživajte v brezskrbnem poletju! Ponudba velja od 20. junija do 11. julija 2024.

Akcije ni mogoče kombinirati z drugimi ponudbami. 

Pravila in pogoje spletne prodajne akcije si lahko preberete –  tukaj

 

Notranja senčila, izdelana po meri in zasnovana za enostavno namestitev, ki jo lahko opravite sami

Zasnovana so za brezhibno prileganje vašim strešnim oknom VELUX. Notranjega senčila vam ni treba meriti, obrezovati ali rezati – s podrobnimi navodili in orodji, vključenimi v komplet senčila, ga lahko namestite v nekaj minutah. 

Notranja senčila VELUX so zasnovana za vsa naša strešna okna. S pomočjo spletnega konfiguratorja izberite popolno notranje senčilo za svoje strešno okno VELUX. Na ploščici znotraj okvirja okna poiščite podatke o velikosti in tipu okna ter si zagotovite popolno in brezhibno rešitev za vaše potrebe. 

Popusti na notranja in zunanja senčila VELUX
Prihranite pri spletnem nakupu originalnih notranjih in zunanjih senčil VELUX ter optimizirajte svoje notranje prostore.
 
Preverite trenutno ponudbo znižanih notranjih in zunanjih senčil za strešna okna VELUX in optimizirajte svoje notranje prostore z zatemnitvijo, zastiranjem svetlobe, toplotno zaščito, izolacijo ali zaščito pred mrčesom.
 
Notranja in zunanja senčila VELUX so zasnovana za popolno prileganje strešnim oknom VELUX in jih je mogoče namestiti povsem preprosto. S konfiguratorjem izdelkov preglejte izdelke in si zagotovite, da ustrezajo vašim potrebam. Izberite velikost vašega strešnega okna in raziščite širok nabor senčil VELUX.
 
Izkoristite omejen popust VELUX in kupite izdelke, ki vam bodo omogočili, da uživate v vseh prednostih, zagotovljenih s strešnimi okni VELUX. Popust je na voljo le omejen čas. Oglejte si ponudbo notranjih in zunanjih senčil VELUX ter poiščite najprimernejši izdelek za vaš dom.
Notranja senčila
Notranja senčila vam pomagajo ustvariti takšne notranje prostore, kot si jih želite, ne glede na vrsto prostora. Senčila VELUX služijo tudi kot dekoracija, še pomembneje pa zagotavljajo zatemnitev, zastiranje svetlobe in izolacijo (odvisno od vrste senčila). Izkoristite prednosti senčil čez celo leto: poleti zagotavljajo senco za domačo pisarno, dnevno sobo ali kuhinjo ter poskrbijo za zatemnitev v spalnici za popoln nočni spanec; pozimi pa prispevajo k zmanjšanju toplotnih izgub. Različne vrste upravljanja omogočajo popolno udobje, ne glede na to, na katerem mestu imate vgrajena strešna okna VELUX.
 
Senčila VELUX so narejena tako, da se odlično prilegajo in jih je mogoče povsem preprosto namestiti, če upoštevate priložena navodila za namestitev,. Na voljo je široka ponudba barv - poiščite popolno rešitev za vaš dom.
 
Zunanja senčila
Zunanja senčila VELUX zaščitijo vaš dom pred sončno toploto. Pomagajo vam ustvariti udobno notranje okolje tudi v najbolj vročih dneh tako, da zaustavijo sončne žarke, preden dosežejo steklo strešnega okna. Zunanja senčila VELUX so na voljo v različnih izvedbah, odvisno od vaših potreb.
 
Komarnik
V podjetju VELUX nudimo učinkovito zaščito pred nadležnim mrčesom s komarniki VELUX. Komarnik je nameščen na notranji oblogi in ga je mogoče kombinirati z notranjimi in zunanjimi senčili. To je odlična rešitev, če želite uživati v svežem zraku, istočasno pa preprečiti vstop mrčesu.
 
Združite izdelke za celostno rešitev
Združite notranja in zunanja senčila ter komarnik VELUX za celostno rešitev in ustvarite optimalne pogoje v notranjih prostorih. Notranja senčila VELUX je mogoče kombinirati z zunanjimi senčili VELUX, da si lahko zagotovite najboljšo toplotno zaščito, nadzor nad svetlobo in dekoracijo. Dodajte komarnik za zaščito pred mrčesom in uživajte v popolnoma optimiziranem notranjem okolju.
 
Uživajte v enostavni namestitvi in popolnem prileganju strešnim oknom VELUX. Priložena navodila za namestitev vas bodo pri tem vodila korak po koraku.
 
Izboljšajte svojo izkušnjo bivanja ter ustvarite popolno okolje in vzdušje v vseh prostorih z znižanimi izdelki VELUX. Ne glede na to, ali razmišljate o poživitvi dnevne sobe, dekoraciji dnevnega prostora ali preoblikovanju kuhinje, naš nabor notranjih in zunanjih senčil zagotavlja kombinacije funkcionalnosti in sloga, ki bodo izpolnile vaše potrebe. Uživajte v prednostih naravne svetlobe v svojem domu z izdelki VELUX in pridobite popoln nadzor nad svetlobo z izbranimi izdelki VELUX.
 
Izkoristite omejen popust VELUX zdaj ter kupite notranja in zunanja senčila, ki ustrezajo vašim potrebam.

 

Primerjava senčil

Poglejte razlike med izbranimi senčili.

{{p.Title}}
Namen

{{t.TagName}}

Lastnosti

{{t.TagName}}

Upravljanje
{{p.Operations}}
Oglejte si modele in barve
Kupi zdaj