Potrebujete pomoč?

Zahvaljujemo se vam za izkazan interes za izdelke VELUX. Za dodatno pomoč poglejte na pogosta vprašanja ali nas kontaktirajte preko spodnjih povezav.

Pravila in pogoji prodajne akcije „VELUX teden črnega petka”

1. Organizator
 
Promocijsko akcijo "VELUX teden črnega petka " organizira podjetje VELUX Slovenija, d.o.o., s sedežem na Ljubljanski cesti 51a, 1236 Trzin, z matično številko 5933951 (v nadaljevanju "organizator"). Pravilnik je bil izdelan v skladu z zakonodajo Republike Slovenije, in bo na voljo ves čas na spletni strani www.veluxtrgovina.si. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pogojev in pravil posebne ponudbe, spremembe začnejo veljati po predhodni javni objavi na spletnem mestu www.veluxtrgovina.si. Kontaktni podatki organizatorja: Tel: 01 724 68 68. E-mail: velux@velux.si

2. Trajanje promocijske akcije
Prodajna akcija " VELUX teden črnega petka" poteka od 21. do 28. novembra 2022. Akcija se bo začela 21. novembra ob 00.00 in zaključila 28. novembra 2022 ob 23.59.

3. Vsebina in pogoji akcijske ponudbe
Organizator v sklopu prodajne akcije »ČRNI PETEK« ponuja: 
20% popust na vsa ročno upravljana senčila in 
22% popust na zatemnitveno in energetsko najbolj učinkovito termo plise senčilo FHC, ki je na zalogi v spletni trgovini www.veluxtrgovina.si, med 21. in 28. novembrom 2022.

Pri oddaji naročila, se oba  popusta na izbrani artikel obračunata avtomatsko v košarici. Teh dveh popustov ni mogoče kombinirati z drugimi akcijami in velja izključno za spletno prodajo preko uradne spletne trgovine www.veluxtrgovina.si. Popusta veljata za vsa oddana naročila do 28. novembra 2022, do polnoči, tudi v primeru naročila s plačilom ob prevzemu.


4. Izdelki, vključeni v prodajno akcijo
V prodajno akcijo so vključeni vsi izdelki, ki so v spletni trgovini www.veluxtrgovina.si označeni z značko „Black Friday -20%” oz „Black Friday -22%”.
 

5. Plačilo
Pri nakupu izdelkov, ki so označeni z oznako »standardni izdelek« je na voljo plačilo po povzetju ali s kreditno oz. bančno kartico Visa in Mastercard. Pri izdelkih brez omenjene oznake, je na voljo le plačilo z bančno ali kreditno kartico.

6. Ostali prodajni pogoji
Vse pravice kupca pri spletnem nakupu na www.veluxtrgovina.si , so opredeljene v Splošnih pogojih poslovanja na spletni povezavi: https://www.veluxtrgovina.si/kontakt-in-pomoc/splosni-pogoji-poslovanja

7. Varstvo osebnih podatkov
Vaše osebne podatke obdelujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ostalimi predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov. V primeru, da ste naša stranka in pri nas opravite nakup ali za vas izvedemo kakšno drugo storitev, je posredovanje vaših podatkov pogodbena obveznost. Podatke bomo v tem primeru obdelovali le za namen izpolnjevanja pravic in obveznosti, ki izhajajo iz pogodbe (npr. dostava blaga, izvedba naročila, komunikacija povezana z nakupom). Če je pravna osnova za obdelavo podatkov vaša privolitev, imate pravico, da to privolitev kadar koli umaknete, vendar to ne vpliva na zakonitost obdelave s strani podjetja VELUX Slovenija d.o.o., preden
ste privolitev umaknili. Če posredujemo osebne podatke organom pregona ali drugim državnim organom, delimo vaše osebne podatke, ker imamo zakonsko obveznost, da to storimo.
Osebne podatke lahko obdelujemo tudi, kadar je to potrebno za zakonite interese podjetja VELUX Slovenija d.o.o. , razen ko nad temi interesi prevladajo vaši interesi ali temeljne pravice in svoboščine.
Vsi postopki obdelave podatkov kupca so zajeti v našem pravilniku Politika zasebnosti, na spletni strani: https://www.veluxtrgovina.si/kontakt-in-pomoc/politika-zasebnosti

8. Sodni spor
Morebitne spore med organizatorjem in udeleženci te prodajne akcije bomo reševali sporazumno ali, če ne bo mogoče, na pristojnem sodišču v Ljubljani.
 

9. Prekinitev prodajne akcije
Prodajno akcijo lahko organizator, ob predhodni najavi na uradni spletni strani, kadar koli prekine zaradi tehničnih težav v prodajnem postopku, višje sile ali pomanjkanja izdelkov na trgu, s čimer bi bila onemogočena prodaja.

10.Pravilnik o prodajni akciji
Pravila prodajne akcije "ČRNI PETEK" so na voljo na spletni strani www.veluxtrgovina.si, od 21. novembra 2022 dalje.

11. Pripombe in vprašanja
V primeru pripomb ali vprašanj o tem pravilniku ali vsebini prodajne akcije, se obrnite na podjetje VELUX Slovenija d.o.o. preko elektronskega naslova velux@velux.si.

Trzin, 21. november 2022.